Dagis

Vi har varit på ett dagis där Louise erbjuds plats 1/10. Det kändes inte riktigs bra. Det var jätte konstigt. Smutsigt, trångt och dålig planlösning. Det finns fler platser från januari. Nu håller jag på att köa hos f-kassan för att se om jag kan vara hemma tills januari. Mest av allt vill jag ha en dagmamma. Vi får se hur det blir.
Det här dagiset vill jag inte ha henne på.

Idag är jag helledig. Slottet vill att jag ska jobba men jag känner att detär viktigt för mig att ha denna dagen med Louise. Dessutom har David åkt och fiskat som han planerat. Resten av veckan jobbar jag. Det är mindre än två månader tills jag är mammaledig igen nu. Det längtar jag tills. Faktiskt.

Jag sover FÖR MYCKET

Skärpning Kim!!!
Det börjar kännas som att jag är Davids tonårsdotter ibland.
Imorse kom  han in och frågade om jag ville upp och äta frukost. Det minns jag inte men tydligen la jag mig under täcket och sa "jag finns inte!!!" Sen kom han in igen efter 10 och försökte på upp mig. Det tog en halv timma innan jag sedan gick upp. Hur fan jag jag beta mig så här? Jag sov i 11 timmar!!!
I lördags had vi båda fått lite sömn, David ville inte lägga sig men jag ville. Jag sovmiddag i tre timmar!!!
Inte konstigt att jag tycker at jag knappt hunnit träffa Louise när jag åker och jobbar!!!
SKÄRPNING! Nu är det jag som går upp till 8, om jag inte jobbar sent då går jag upp 10. INTE SENARE!!!
Nu får jag sluta med detta beteende innan David blir bitter på mig!!!

Min familj är bäst

NU ÄR JAG LEDIG!!!
Idag har jag jobbat i slottscafét. Moppe har jag kört också. Skraj som fan när jag kör i stan men det är as skönt att gasa på mellan Skiftinge och Sundbyholm. Efter som jag är så ororlig när jag kör så känner jag mig supercool också. Det är tufft att köra moppe:)

Jag gick och köpte en bukett rosor till David innan jag kom hem med en sen middag till oss två.
Därför att han är så snäll. I lördags morse hämtade han mig 4.30 på slottet då det sket sig med samåkande för mig. Malin fick komma hit och passa Louise. Hon ska också få blommor. Eller något annat, hon har så vansinnigt myhcker växter hemma, rena växthuset faktiskt. Jag har det verkligen bra som har så fin familj. David låter mig alltid sova så gott. Jag sover bättre än någonsin. Ibland sover jag för mycket. Louise är också så snäll och så duktig. Hon börjar klara bilåkandet bättre och bättre. Det är jobbigt under helgerna då jag jobbar mest och sover länge för att snart sticka igen. Mamma dyker upp lite då och då. Kommer inte hemtillmiddagen, är inte med vid kvällsbadet. det är lite jobbigt att missa så mycket av henne. Hon är pappas flicka nu. I höst är jag mammaledig och då blir man mammas flicka igen, eller hur? Dom ärunderbara mina två, bäst på jorden:)

Imorgon ska vi åka till Härd igen. Louise böhöver vara med med morfar och bonusmorfar eftersom vi troligtvis ska resa tillsammans i september. Ska bli gott med lite grillat också. Jag och David har fortfarande inte grillat. Antingen jobbar jag eller så fiskar han eller så är vi lata eller äter borta.

Louise sover sött. Nu ska vi börja avvänja nattflaskorna också för hon har somnat själv i bilen ett par gånger nu efter att ha skrikit en stund så nu tror vi hon är redo. Vi kommer köra någon slags 5-min metod på kvällen och ta en bit av natten i taget. Hon har blivit så stor och så duktig. Fina Louise. Jag saknar henne. Imorgon och på tisdag blir det bara familjen för hela slanten. Också lite städning. David städar inte jätte mycket här på dagarna....men han gör väldigt mycket annat. 
 


Trevlig Midsommar!!!

Nu har vi varit på midsommar lunch ute i stugan.
Louise har haft det toppen. Vad är det med ungen? Helt plötsligt får släkten ta henne i knät, bära på henne och leka med henne. Är det 10-månaders grejen kanske?
Nu är vi mega trötta och min förkylning blir inge bättre.
Slottet strax. Jippi:/
Tur att jag har så goa kollegor, det är guld värt sånna här dagar.

10 månader!!!

Det är så mysigt att sitta och titta tillbaka i bloggen...
Louise blir 10 månader imorgon!!! 
Kan ni förstå hur mycket somhänt under dessa månader?


Parken Zoo

Ikväll är jag själv med Louise. Det händer mycket sällan. Det är mysigt. Men nu är hon trött efter en lång dag i parken och försöker sova.
Det var mysigt på parken zoo, men mer dyrt än mysigt. Malin och Morgan hakade på. Jag tycker själv det är rätt trist att går där. Louise tyckte det var kul att titta på djur, hon var jätte duktig på att följa dem med blicken och hitta dom. David köpte årskort så dom kommer nog gå fler gånger. Inte jag dock. Det är inte min grej.

Imorgon är det midsommarafton och nu har jag bloggat i ungefär exakt ett år.
Vi ska ut till gammelfarfars stuga och fira med far-sidan av Louises släkt. Det blir lunch med sillar och lax, glass och jordgubbar. Jag funderar på att baka en kladdkaka också, inte för att det passar midsommar utan för att efter midsommar ska jag och David börja äta nyttigt. Passa på. JA JUST DET DAVID SKA ÄTA NYTTIGT!!! Spännande va? Det blir ingen diet utan bara sunda måltider. Han får dricka öl och jag får dricka vin. Och om det slinker ner någon glass någon gång ibland är det inte hela världen. Men inte tre påsar chips i veckan!
Midsommarkvällen "firar" jag i Sundbyholm. Louise och David ska bara vara hemma. På morgonen ska David köra Malin och Morgan till Nyköping då de ska flyga till London. Jag ska alltså upp med Louise efter en sen jobbkväll sen gå och jobba igen. Tungt. MEn vi är skyldiga dem en tjänst.Lite svårt att hitta någon som vill skjutsa på midsommardagens morgon.

Nu tror jag hon nästan somnat. MEn man vet aldrig längre. Hon kan vara uppe tillo 22 ibland. Eller vakna mitt i natten och stanna uppe en timma. Så gjorde hon i natt.
Imorgonbitti ska jag sova länge. I förebyggande syfte.


Lyckad övenattning hos moster

Det har gått så bra hos Malin!!!
Louise har haft det toppen och bara varit jättesnäll.
David och jag hade det bra vi med, men oj vad vi längtade efter henne.
Nästa gång kommer det inte vara lite nervöst.
Vi lagade en god köttbit, drack gott vin och la oss tidigt framför en film.
Det var rätt konstigt imorse, ingen plutt som geggar med gröt vid frukostbordet. Vi behövde inte ens torka av.

Imorgon ska vi på parken zoo!!!

Det känns inte riktgit bra nu....

Okej...hon har gått. Vi har köp mat och vin. Jag fick sitta fram i bilen. Vi handlade på rekosdtid, det går fort utan baby. David står i köket och jag trampar runt rastlös. Är det för tidigt att ringa? Hur känner Louise just nu? Tycker hon att mamma och pappa är dumma svikare som lämnat bort henne?
Eller är hon jätteglad och supernyfiken över att få vara hos moster? Hon blev nog rätt paff när dom gick. Malin skulle gå hem, som vanligt. Men hon fick följa med.

När jag jobbar kan jag alltid föreställa mig exakt vad Louise gör. Nu har jag ingen aning.
Jag börjar tänka på hur barnfarlig Malins lägenhet är. Alla tunga instrument, alla blomkrukor...
Men jag liter på hennel. det är inte det. Jag är bara orolig över hur Louise känner sig...

Nej, fan detta känns sådär.
Det går bra att höra v sig nu, Malin!

Barnfritt

Tonights the night.
Louise har packat väskan med mat, kläder och leksaker. Om några timmar sticker hon till moster för att stanna hela natten. Jag och David ska gå och handla en god middag och sen bara vara hemma, äta gott och dricka vin. Sova. Kramas. Innan dess fiskar David och jag med Louise ska luncha med Malin och Matilda.
Det kommer gå så bra för Malin att ha Louise. Men vi finns här hemma och det behövs. Går allt bra åker vi bort nästa gång.

Malin och jag var på bio igår. Satc2. Den hade jag klarat mig utan. Självklart var vi iocg drack en cosmopolitan innan filmen. Det är så härligt att man kan göra sånna saker igen. Efter att ha fått en baby lär man sig verkligen uppskatta att göra något på egen hand utan att tänka på annat.
Jag är jätteförlyld. Har haft feber, hostad och halsontar, snorar och nyser. Dåligt. Passar inte så bra just nu.

Pappa är bäst nu

Heliga Lediga Måndag!
Vi ska strax ut och sätta oss någonstans på en filt och äta något lunchigt.
Louise sover nu, mycket senare än vanligt. Hon har inte längre lika fasta rutiner, det beror nog på en utvecklingsfas.  Hon är snorig men glad. Igår kväll vaknade hon ett par gånger med ett nytt skrik som lät välgigt oroligt. Då var det pappa som gällde. Tog jag henne grät hon. Pappa är bäst nu. Så är det. Det syns på Louise hur mycket hon älskar sin pappa. Det känns konstigt när hon sliter sig från mig mot David. Ovant. När hon blir så skrikig och så orolig önskar jag att jag kunde krypa ner i sängen med henne och amma igen. Jag saknar att alltid kunna trösta.


Ledig

Hemma och LEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEDIG!!!
And i like it.
Jag och David äter ost och dricker vin. Imorgon ska vi bara mysa tillsammans med underbara Louise och gå på picnic. Tisdag ska jag och Louise traffa Malin och Matilda. Fika, strosa på stan och ha det bra. Sen följer Louise med Moster hem över natten. Mamma och pappa ensamma hemma tillsammans för första gången på nästan ett år. Onsdag jobbar jag lunch, BARA lunch. Torsdag är jag ledig och vi ska gå på parken zoo, Sen jobbar jag helgen, och det kommer bli kul innan ytterligare två dagars ledighet. Det blir en bra vecka detta. Men den kommer göra oss mer fattiga än rika. Men det gör INGENTING för vi har varandra:)
Jag älskarmin familj. Det bästa med att få jobba igen är att komma hem.

Statts loppis

Dåligt bloggande senaste dagarna.

Jag har jobbat, varit i Strängnäs på kalas och sovit.
Idag börjar jag 17 och är hemma med David och Louise. Det är mysigt.
Vi har varit till Statts loppis. Det var ganska känlsigt. Både jag och David tyckte det var jobbigt att se allt då man börjar längta tillbaka, älta och minnas.

Nu ska jag försöka göra lite nytta. Imorgon jobbar jag hela dagen.

Vår drömresa blir nog av...

Jag är helt uppslukad på ving.se just nu. Jag har hittat drömresan!!! Kreta i september. Jag, David, Louise, pappa och Siwan!!!

Hotellet ligger i en mindre stad, nära en större stad. Stranden är milen lång, ligger precis vid hotellet som har både barnpool och lekpark i skuggan. Många mysiga tevernor nära, restaurang och bar på hotellet. Babypaket billigt med paraplyvagn och grejer.
Passar alla jättebra. Pappa och Siw får möjlighet till mysiga middagar på egen hand. Louise får det jätte bra med sitt babypaket och lekparken. Någon kväll kanske hon får vara med morfar och bonusmormor medan mamma och pappa har en romantisk kväll tillsammans. När mamma ligger och steker kan hon leka med morfar i lekparken. Jag och Siw kan shoppa. David och pappa han hinka bira. Vi kan ha trevligt tillsammans på kvällanrna med yatzy och kall öl på terassen.
Jag ringde nyss pappa. Jag tror verkligen vi kommer boka. Jag har hittat flera bra alternativ. Max 5000kr pp. Helt ok pris.


TAKE ME THERE NOW!!!!!!!!!!!!!

Nu ska jag baka scones till mig och min fiskare till karl, sen ska jag massera honom tills jag är säker på att resan blir av.


Today

Lång dag idag. Vi åkte till ikea på morgonen och små handlade lite. Dyrt. Det är fan inte billgt på ikea. Nej. Eller jo, varsinn trerätters lunch för totalt 70 spänn, det ät billigt.
Louise har krånglat idag. Eller egentligen är det väl vi som har krånglat. Hon sov 10 minuter i bilen på väg dit och 20 minuter på väg hem. Men dagen har gått ganska bra torts det. Malin kom förbi och då var ju lyckan total såklart. Nu har vi bestämt att det blir ett nytt försök att sova hos moster nästa tisdag. Nu ligger gullrumpan med sin flaska och lyssnar på en avslappninsskiva som jag brukade använda när hon var lite mindre och jag ammande. Hon behöver lugn och ro. Sover sött, det gick fort ikväll.
David är och fiskar. Jag funderar på att bara lite bröd som vi kan ha till kvällsfika senare.
Jag har nyss betalat fakturan på bilstol mm. Inte så kul. Men jag ska inte klaga. Det får man inte.
Nu ska jag bläddra på hemnet och längta till vårt droömhus...


Sista mammadagen

En helt vanlig mammaledig dag. Vi är hemma och har inga planer. Jag tror vi går ut och strosar lite efter lunch. Jag uppskattar dessa mammadagar otroligt mycket. Detta är min sista mammadag tills mitten av aug.
David jobbar sista passet nu.

Igår var vi ju till Strängnäs. Det var mycket lyckat, Louise var jätte snäll hela dagen.
Vi var hos Ida och Elise. Två fina tjejer i ett mycket vackert hem.
När vi skulle gå och möta mamma/mormor efteråt somnade Louise i vagnen med sin flaska. Vilken lyckoräff! Det händer ju sisådär ca en gång per månad att hon sover i sin vagn. David kom till mamma och vi åtmiddag där. Sen åkte vi hem och då var pluttan trött och ledsen. Bums i säng på sin vanliga tid, strax efter 19. Annars jag hon varit uppe till 20.30. Vi stätte på Matilda också föresten! Hemma från Australien sedan i söndags. Hon är en av dom snyggaste och härligaste tjejerna som finns! På fredag firar vi att hon är hemma i Strängnäs. Jag ska dit.

Idag skullevara den stora dagen då Louise skulle sova hos moster för första gången. Men Malin har blivit sjuk. Väldigt synd. Hon är jättesjuk och smittar så vi kan inte ens umgås. Jävligt trist!!! Men vi tar det troligen nästa vecka istället.

Nu ska jag betala lite räkningar och försöka städa v lite innan Louise vaknar.
Imorgon kanske vi ska till IKEA!
Have a nice day:)

Jeansen

Dom var inte i maskinen. Jag har nog bara glömt dom på jobbet. Thank God!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu har jag påbörjat töjning av ett par andra jeans som precis gick igen. Men hela ryggen och magen hänger över. Låter det sexig??? Våger jag åka till Strängnäs dessa eller kommer jag lida av obekvämhet?

Fan vad jag är trött!!!

En liten olycka...

Jag ska börja med att berätta om en olycka. När jag skulle klä mig idag hittade jag inte mina jeans. Jag letade och letade. Dom ligger i tvättmaskinen. 60 grader. Jag laddade maskinen innan jag la mig igår och råkade slänga med dom. Som jag har kämpat för att komma i dom! Jag hat töjt och töjt. Mina enda byxor som jag kommer i efter graviditeten. Nu kommer jag aldrig få på dom. Tillbaka i fula, snea, billiga ginajeans. Det suger. Vad fan ska ja ha på mig nu då?

Helgen har varit tung. Det blev mer timmar på jobbet än planerat. Jag har längtat efter Louise och David. Men det är kul på jobbet. Fast inte i 17 timmar. Så mycket ska jag inte jobba fler gånger. Lagom är bäst.
Igår var jag i cafét och då kom Louise och hälsade på. Det gjorde min dag! Jag och Emma var så trötta efter en lång helg och för lite sömn. Nu är jag mamma ledig i två dagar och dessutom ledig på onsdag. Veckan som kommer blir rätt lugn. Mer av familjen och lagom med jobb.

Idag efter lunch ska jag och Louise ta tåget till Strängnäs. Först ska vi träffa en av mina mellanstadie-bästisar och hennes dotter sen ska vi till mamma som längtar efter sitt barnbarn.

Igår hade Louise AINO Kerstin sin första namnadag. Tror ni jag kom ihåg det??

Hårt arbete

Igår var jag på slottet 10-04.30. Jag är trött.
Idag har vi kollat lite på studentflaken och hälsat på Malin på jobbet. Prinz bageri butik.
På tisdag ska Louise sova hos henne för första gången. Det ni!!!
Självklart är jag och David hemma ifall att hon måste hemtas. Men det värsta som kan hända är att hon inte vill sova utan vara vaken. Då är det ju bara att vara vakna. Sen hämtar vi henne när vi vaknat och ätit frukost på onsdag. Går allt bra drar vi nog iväg nästa gång.

En synt

Vad gulliga ni är som fortsätter titta in här fast jag bloggar så dåligt:)

Louise har börjat vakna 6 istället för 7. Det är tråkigt men jag tror det beror på att hon sover bättre på natten. Hon vaknar ca 3 gånger totalt från läggning till morgon, det är fantastiskt bra för att vara Louise. Kanske kommer hon sova en hel natt innan ettårsdagen??? Jag gick upp med henne iallafall. Tills 8 då david gick upp och jag la mig igen. Har en skaplig jobbhelg framför mig och behövde lite till sömn. När jag sov dammsög och diskade david utan att jag höre ett ljud. Så djupt brukar jag inte sova. Men man sover som bäst på förmiddagen. Jag iallafall. Passar ju bra som småbarnsmamma?

Efter lunch for vi till Tuna Park. Som vanligt var det bara Kerstin som shoppade. Jag gillar inte årets mode. Jag har jätte svårt att hitta något alls. Jag skulle kunna betala tusenlappar för en sommarklänning som sitter bra och är snygg nu alltså, jag är desperat!!! David och Louise gick på leksaksaffären....det skulle dom inte gjort. Nu har hon en synt också....hur ska vi kunna roa henne med leksaker när hon blir äldre då hon redan har allt??? David förstår inte poängen med att låta bli att överstimulara barnen. Jag sa att de skulle köpa lite klossar som hon kan öva att trava. Men en synt.....är ju bra för något???

I helgen blir det mest äta, sova, jobba. Hoppar Louise känner igen mig på måndag.

Torka

Bloggtorka.

Härligt att vara hemma med Louise idag. Hon är undebar.
Jag värderar mina lediga dagar mycket högt.

Nu tar vi ett glas vin och hänger i soffan. Jag och David alltså. Louise sover sött.

Språkutveklingen

Låååååååååååång dag idag. Upp imorse med Louise och så iväg och jobba ikväll. Och jag har varit sömnig sedan dagen började. Jag tycker det har varit mysigt att ha Louise hela dagen iallafall, det är värt att vara trött för ikväll. Nu har David bara två arbetsdagar kvar sen är han pappaledig på heltid, då kommer det att bättre.
Vi har varit och träffat Mimmi på stan en stund sen gick vi och gungade. Nu sover Kerstin middag och snart kommer Malin som ska passa henne för att David hinner inte hem innan jag måste bege mig. TUR ATT VI HAR HENNE!!!

Louise formar fler och fler ord. Just nu händer det mycket med språkutveklingen. Igår började hon säga "lilla, lilla". Malin brukar säga "lilla, lilla, Lola" när Louise pekar på en tavla på henne (domkallar henne Lola, hon och Morgan). Igår pekade hon på den och sa själv "lilla, lilla" flera gånger. Hon säger också hej när vi möter någon eller när hon får syn på ett gosedjur. När vi äter och hon pekar på brödet och får en bit säger hon "ja, ja". Ibland kommer orden lampa och titta ut hela. Visst är hon duktig? Bästa av allt är endå att hon säger mamma nu och inte bara pappa. Jag tror hon kommer prata bra.

Dåligt schema

Mammaledig och med Louise hela dagen. Mysigt.
Från nu och drygt två mån fram jobbar jag mer än vad jag är med Louise. Mitt schema passar inte helt bra för oss. Jag blir så ledsen när jag tänker på hur många heldagar jag ska jobba då jag bara kommer hinna äta frukost med henne. Jag får ont i magen av att tänka på det. Sista tre veckorna i juli kommer hon glömma mamma...

I Hammartorp


Detta är min far. Sån är han.

Joakim

Oliver 

Dom här känner ni ju igen...


Pappa 


 


Rabarber

Kerstin smakar rabarber för första gången


Ännu en aw

Söndag, sol och ledigt! Igår kväll var det jätte kul att jobba! Verkligen! Jag, Madda och Sofia slutade först och bestämde i bilen på väg hem att vi skulle gå på en mycket sen afterwork. Det gjorde vi och det kändes som en resa tillbaka i tiden för mig. Och lite fel placerad. Häftigt att kunna vara så spontan. Har ni sett killen i baren på HåPes??? MY GOD!!!

Vi ska strax fara till pappa på lite grillning. Louise har inte kunnat sova idag och varit gnällig så jag vet inte hur det ska gå. Men det känns inte som vi borde stanna hemma iallafall. Hon kommer må bra av lite friskluft och lek i gräset.

Jag har packat ner kameran denna gång!!!

Tråkig blogg

Bloggen dör av närlingsbrist när jag jobbar. Det blir inte alls samma.
Nu har jag fått fullt schema för juli också. Det blev helt ok, lite väl mycket 9.30-21.31 bara. Jag kommer knappt se Louise dom dagarna. När jag är ledig får det vara hon som gäller för hela slanten. Blir inte mycket tid över till annat denna sommar. Imorse fick jag vara med henne ca 1 timma innan hon skulle sova. Och hon kommer inte ha vaknat ännu innan jag går. Surt. Imorgon ska vi till pappa och grilla lite.

Fan vad mygg det är på slottet!!!

Äventyr på gång

Japp, sjuka är vi. Alla tre. Men nu ska vi packa ihop oss och dra ner till ån och äta lite lunch på en filt i skuggan.
Det behöver vi. Louise har sovit som en gris i två timmar här nu. Jag frågade David om jag inte skulle ta upp henne men hon fick sova hur mycket hon ville sa han. Eftersom han står för föräldraledigheten nu får han bestämma sånt. Men hon behöver sova bort sin hemska hosta också.
Vi tar nog med kameran ut så får ni se lite bilder på Louise snart. Jag har varit skit dålig på att ladda upp bilder.

Därför...

Utebliviet bloggande pga work & arfterwork

Blä!!!

Nu har vi varit hos doktorn. Louises öron gick inte så bra att se, dom hade för mycket vax. Men usch vad hon hostar. Det är tungt med andningen och snoret rinner.Vi har fylls på sjukskåpet ytterligere.
Nu sover hon och det går ganska bra. David ska ut och fiska hela resten av dagen.

Jag är på ett riktigt jävla skit humör. Känner mig låg. Kanske för att dom här dagarna inte blivit som jag tänkt mig? Jag är så där obekväm och går och tänker på hur vackra alla andra är och hur vackra hem dom har.
Jag HATAR våran lägenhet. Det är FUL och svårstädad. Dessuotm får jag aldrig tid att ta hand om det ordenkligt och slänga ut allt för att storstäda. Jag är så trött på att inte passa i mina kläder. Trött på att jag inte gör någonting åt det. Ledsen över att frissan kapade mitt hår. Trött på att vara avundsjuk på andra. Patetiskt jag vet.

Hemma med Louise

Jag är hemma ikväll. Med en riktigt krasslig tjej.Hon har nog fått allt tror jag. Imorgon ska vi till doktorn. Hon har världens hosta och sliter sig i öronen, pillar på halsen, snorar och på det slog hon huvudet i sängkanten innan jag la henne nyss och skrek ur sig all röst hon hade kvar. Nu är det synd om Louise.

Pappa David är bäst!!!

Det absolut bästa med att jag har fått ett jobb är att David får vara pappaledig.
Han är världens bästa pappa. David och Louise har underbara dagar och kvällar tillsammans. Dom går ut och går, leker i lekparken, träffar Davids vänner och fikar, dom lagar mat och badar. David håller ordning hemma, diskar och hänger tvätt, lagar sig mat och verkar hinna med mer här hemma än vad jag någonsin gjort.
När jag kommer hem sent på natten ser jag spår av vad dom gjort under dagen. Det är oftast städat och diskat. Men man ser iallafall. Vadsom står i disken, vilka klädersom hänger framme, vilken mat som ha ätits, det är fortfarande blötti badrummet sedan badet.Men ser att vagnen har varit ute. Då blir jag så glad och så stolt.
Louise är så trygg hos sin pappa nu och det är så underbart att se. Jag har längtar efter detta. Man nästan glömmer helt hur det var första fyra månaderna när hon  satt i babybjörnen på mig nästan hela dygnet. Sov på min magen. Skrek när jag gick på toa. Det var inte lätt att vara pappa då...

Jag har hela tiden tyckt att jag har så fin familj. Men nu känner jag det verkligen. Jag ser på dom två och blir  tårglad. När jag och David satt ute på balkongen här om kvällen gick han in fyra gånger och tittade till henne. Han berättar med stoltasta leendet om alla nya saker hon hittar på. Han hittar sina sätt att göra henne nöjd. Snart är han pappaledig på heltid och det kommer bli den bästa sommaren i hans liv.

Vi tar hand om varandra mer är innan också. Och vi får mer tid att umgås alla tre. David kommer få många tillfällen att fiska och sånt som han gillar i sommar. Jag kommer få tid att hitta på eget. Vi kommer göra mycket tillsammans. Eftersom jag mest kommer jobba kvällar. Men vet ni vad det absolut bästa är(igen) ATT JAG FÅR SOVA SOM EN GRIS!!! Jag ligger till 10-tiden varje morgon. Inte när David nu jobbar mån-tis. Men alla andra dagar. Och han klagar inte ens!!!

Pappaledigheten gör mirakel med vår vardag!

Det tar sig...

Jag har ju berättat om hur jag och David sover i olika rum. Av olika orsaker. Men först och främst att han snarkar och att jag känner mig stressad att somna före honom. Man kan inte stressa sig till sömns. Och nu vaknar ju Louise en del gånger om natten fortfarande och då måste jag somna om flera gånger. Då behövs tystnad och mörker. Iallafall så saknar vi att sova tillsammans och längtar tills Louise slutar vakna på natten, då ska vi sova med varandra igen. Men igår kväll låg jag hos David i soffan istället för han i sängen hos mig. Jag kunde gå in till sovrummet och vara ifred när jag ville. Så jag slappnade av. Och somnade. Hos David. Han såg på film. Jag gick in till "mitt rum" sen iallafall. Louise har vaknar väldigt mycket i natt. Hon har haft det riktigt jobbigt med förkylningen. Men nu är hon värsta solstrålen! Hon satt i sängen och snackade för sigsjälv till 07.50. Alltså för båda jag och David tills dess. David blev nog lite sen till jobbet :)

När Louise sover middag sen ska jag göra mig klar för Stockholmo!

Vet ni hur Louise låter nuförtiden när hon ränner om kring? MAMMAMMAMMAMAMAMAMAMAMAMAMAAAAA!!!!!!

RSS 2.0