En dag med gudmödrarna

Nu har vi varit på Tunapark igen. Men Mimmi och Amanda. Världens bästa gudmördar!!! Och vänninor också för den delen. Shit vad grejer vi hade med oss hem. Louise får så mycker presenter av dessa två. Själv köpte jag jeansleggins och två koftor. Louise har ny overall, vår jacka, mjukis, t-shirts, mössa, jeans och ännu mer. En tok tuff mjukis från Mimmi. Stackars Amanda fick få äckliga köttbullar till lunch att hon fick springa ut...inte bra det. Louise höll sig vaken tappert och ville inte missa mer än ca en 15 minuter av shoppingen. Mer än så behöver man visst inte sova. Louise är svår att förstå. Önskar att jag hade bättre vanor för henne men hon är inte den formbara typen...


Hon behövde faktiskt detta. Allt annat vi har är nästan för smått.

Tuffa skor (och mer) fick hon av Amanda.


Tjenixen!!! Jag är en superglad halvårs tjej som har världens snällaste gudmödrar!


Det är bra nu

 Ingen tredje våg. Har ni tänkt på hur mycket vi misshandlar våra magar? Man borde tänka lite mer på hälsan. Men när magsjukabacillerna väl attakerat tror jag det inte spelar någon roll om man drack kaffe till frukost eller inte. Jag ska strax krypa ner och göra vad jag kan för att bli en piggare Kim.

Idag har Louise varit gladare än någonsin. Hon sprttlar och tjoar och gapar av glädje vad vi än hittar på. Som om någon kittlade henne hela tiden. Hon är så underbar. Hon mår nog bra hon med.

Senaste dagarna har hon börjat sova mer....PÅ DAGEN! Känns lite tokigt där...bra tänkt Louise mer sömn behöver du, hjärtat.... MEN FÖR TUSAN SOV PÅ NATTEN! Fast det gör hon ju....men hon ska ju envisas med att kolla läget varje timma. Minst. Varje natt. Sju dagar i veckan. Vi har börjat men är jävligt usel grej. Vi lägger till flaskan i mun på henne och lägger oss igen....eller jag ska väl nte skriva vi....det är ju jag som gör det. bara att igår natt var David ine med henne och jag på soffan och han körde samma race. Det är som att ta tutten och lägga den i hennes säng istället.

Det går bra det där med att lära henne sova gott......


Handlat


Vi har varit och handlat!
Folk undrade nog vart vi hittat den fina tösen som satt i vår varuvagn.


Tack kort

Om någon undrar varför det aldrig kommer några tack kort efter dopet så är det på gång. Jag lovar.

Mera magsjuka

Så blev det förstås inte. Oj, oj oj vad jag har varit magsjuk. Har precis ätit fruost nu får se vad som händer. JAg har i fem dagar varit så sjuk att det river och svider och gör så vansinnigt ont i magen nu. Natten har nte varit att leka med. Klockan 01 bytte jag plats med David jag hade så ont i magen. Trodde vi skulle få åka till akuten nästan. Nu är det bättre...håll tummarna på att inga fler tåg går.

Sista ammningen avklarad!

Dagen D är här. Inatt blir det av. David tar Louise och lär henne sova hela natten. Ingen mat, ingen mamma. Bara sova och pappa. Blir det alltför jobbigt kommer jag såklart bya av David lite, huvudsaken är att hon inte får någonting att äta. Sen hörrni kanske ni får läsa om hur pigg och glad jag är lite oftare! Räknar med att det tar minst en vecka att få in nya vanor. Louise är ju lite av den envisa sorten om man säger så...JÄSP!

Jag har sprungit på toa två gånger på morgonen men inget inatt. Jag har bestämmt att jag är frisk. David vill varken säga att han mår bra eller dåligt. Så jag vet inte, men så länge han inte säger att han mår dåligt får han hjälpa mig med Louise! HAn säger bara att han har ingen hunger eller matlust, men det gör väl inget? :-) Jag tror att Louise och jag ska gå ut en sväng idag. Så David får sitta med räkningarna i lugn och ro ;-). Själv gör jag inte sånt längre. Fast jag sätter in halva föräldrapenningen på hans konto och så går ju Louises sparpengar från mitt. Helt rik är jag inte men det är skönt att slitta sitta och snappa in ocr.
 
Jag fick föresten 500 i års bonus från H&M. Det jobbiga är att jag var 130kr ifran 1000kr i bonus. Kan nu förstå hur snopet det känns? Jävla skit kunde dom inte ringt mig och sagt att om jag kommer ner och handlar för 130kr innan året är slut får jag 500kr tillbaka?

Slulle ta en bild på sötisen men hon håler på att tugga i sig kamera sladden så det är ingen idé. Vår tanke är att om hon får leka med lösa sladdar mycket kanske hon inte är intresserad av dom mer snart. Vårt hem är sladdtuggarens paradis. Verkligen. Inte envägg utan sladdar tror jag.

Jag längtar till gymmet. Fast det var nog där jag fick magsjukan tror jag. Blir ingen träning på ett tag iallafall. Det är lika bra det.


Blä, blä, blä!

Nej fy fan friska blir vi inte här iallafall.
Hade föredragit att shoppa halvårspresenter med gudmödrarna och Louise på tunapark idag.
Men jag springer på toan och försöker sova.
David får pröva på att ha Louise hela dagen.

Lite bilder på min tös!


Efter maten, väntar på sitt dagliga kvällsbad

Hos Malin i måndags. Ser ni hur stolt hon ser ut? det ska man vara när man lyckas söva Louise!

Joakim tittade förbi i måndags också.

Ett år...

För ett år sedan höll jag på att duka på Perrôngen nu. Det hade jag gärna gjort ikväll också.


Magsjuk

Inatt har jag varit MAGSJUK...both ways så att säga. Fick sova en stund på morgonen tack vare att David är hemma. Han är dock hemma för att han är förkyld. Det är inte så bra att vara hemma och sjuka tillsammans. Vi hinner bråka om all. Imorse frågade jag David om jag är hans flickvän eller bara sambo. Inget svar. Kärleken fröjdas inte direkt i detta hushåll.Skulle gärna vilja det dock...
Har ni provat att ligga med magkramper och amma timma efter timma? Inte hinna till toan, skura golvet mitt i natten till ljudet av skrikande bebis? Medans någon annan snarkar gött...Jag har. Det är inte kul! Inte värt!

Sova gott

Nu är det söndag. En vecka till tar slut. Gör ingenting tycker jag. David jobbar. Louise bökar och stökar med sitt.
Idag är det för kallt för att gå ut med henne så det får bli en sån där dag då man bara sitter hemma och väntar på David. Jag blir så rastlös. Usch för mycket tid att tänka på hur trött man är. Ikväll kanske jag ska få träna. Hoppas allt går som det ska...! Jag har varit dunder förkyld och nu är David det. Louise hostar och jag tror hon kände sig riktigt hängig ett tag igår. Svårt att veta med piggaste tjejen i världen. 

Nattamningen är kvar. Snutt hela nätterna enda skillnaden är att man nu lika väl kan stoppa in en flaska. Har nästan ingen mjölk kvar alls så det måste hon få hur som helst. Men INTE ÄTA ALLS PÅ NATTEN skullte nog funka bäst. Väntar nog bara på att jag själv ska orka kämpa. Jag vill men varje natt er jag upp. Igår somnade hon 19.45, 21.20 hade hon vaknat 4 gånger. Så fortsatta det ungefär. Hon vaknar minst en gång i timman nu. Men sen sov hon ca 2,5 timma en gång också. Det är ju inte varje natt.
HELT ÄRLIGT, ska verkligen bebisar som Louise fixa det med så lite sömn? Hon sover kanske 6-8 timmar på natten, vaknar varje timma och sen på dagen delat på 2-3 stunder totalt max 2 timmar oftast bara en timma. Ska jag orka leva på minimum sömn hur länge som helst? Hur orkar Louise med detta? Det har gått ett halv år nu utan att vi en endaste gång sovit ens en halv natt. Och jag vill snart inte prata med andra mammor längre som har så bra och fasta rutiner på deras bebisars 14 timmars sömn. Jag blir bara frustrerad, varför kan inte jag få min dotter att sova gott? Vad gör jag för fel???

Imorgon ska vi till BVC. David också. 6 månaders kontroll. Då ska jag passa på att fråga. 
Men jag vet ju redan hur det ska gå till. DAVID ska ta nätterna och ge henne ingenting tills hon fattar och börjar sova hela natten. Själv ska jag ligga i ett annat rum och lyssna, hålla mig undan och gråta när Louise skriker sig hes. Kan ingen bara spola fram tiden tills det att vi fått nätterna att funka bättre?

Ni märker ju det blir bara om sömn iallafall...livet handlar om sömn!
Men vi har haft mycket trevligt och kul i veckan som gått, såklart vi är ju vakna hela tiden då hinner man med mycket. Louise växer så det knakar och lär sig massor varje dag. Hon är bäst på allt utom sova gott.
 


Louise hjälper redan till i köket


Ibland kan det vara lite körigt att fixa middagen och hålla ordning på Louise samtidigt.
Då kan man placera henne i slasken. Där sitter hon bra!


Snart får hon inte plats längre, då får vi hitta på något annat.


Middagen som kokar på spisen är koldolmar och potatis med gräddsås. Mums!

 


Mamma är arg på pappa

Det har hänt något nytt med Louise. Bara ibland och bara en kort, kort stund händer det. Hon sitter stilla och njuter av att bara gosa. Åh vad mysigt det är. Annars är det fullt ös som gäller varje vaken minut. Helt plötsligt finns det tid för lite kramas med mamma. Kan det vara så att hennes närhets behov som nu inte ges med amning under dagarna istället blir kram och gos i knät? Louise har varit ovanligt glad i ett par dagar nu. Hon är tillochmed glad i sin vagn! Jag bli så bortskämd!!! Man vänjer sig fort vid det som är bekvämt...men det är jätte mysigt att strosa runt med vagnen nu. Det tog pluttan ett halv år att fatta....men nu giller hon att åka vagn!!!

Helt ärligt, jag tror Louise mår bra av att inte ammas mer. Hon behöver inte bråka mer med mig nu. Hon har blivit en mycket gladare och lättare baby sedan jag slutade amma henne. Amningen på natten har vi inte börjat ta bort ännu. JAg ammar hela nätterna och får väldigt dåligt med sömn.

Imorse klockan 06 när jag försökte lämna över Louise till David efter att ha varit uppe en timma redan påminde han mig om att han måste jobba. Jag blev så färbannad. Höll tyst dock. Men vad fan, han har inte bytt en enda natt blöja, han har inte harft Louise en enda natt på ett halv år snart! Jag blev så ledsen av detta. Jag gör också något viktigt på dagarna. Så jag sa till Dvid att inatt är Louise hans ansvar. Inatt ska jag sova i ett annat rum och imorgonbitti ska jag ha sovmorgon. Han får sova nån timma medan jag och Louise går ut på sångstund på dagen sen. Jag gör en 3-4 timmars sömn i snitt per natt. Två gånger sedan Louise föddes har hon sovit 4 timmar utan att vakna, nästan lika få gånger i tre timmar. Det är först nu hon har kunnar somna om skapligt fort utan tutte, så David har väl egentligen inte kunnat göra så mycket. Men det är ingen anledning att inte hälpa mig när hon är pigg tidigt. Tror han inte jag också skulle kunna tänka mig att sova hela natten och gå och jobba? Det alternativet finns lixom inte just nu för mig. När han blir pappaledig om ca 2 månader kommer Louise inte nattamma mer, hon kommer säkert ha slutat vakna så ofta. Han kommer inte kunna ta igen det han inte gör nu senare!!!
Så får han stå ut med en bitter och surig sambo också!!!

Jag tror Louise är lite hängig. Vi stannar hemma idag och kurerar.
Om jag inte var så sur skulle jag städa.


Missnöjd

Det har inte gått så bra. Louise tog flaska jätte bra igår kväll men i natt har jag iallafall ammat massor. Första gången hon vaknade lyckades jag med en flaska och lite annat, ca 40 minuter. Sen var det ammande som gällde. Jag gav henne vid 06 imorse också och det var nog dumt. MEn jag har haft feber och ville så gärna att hon skulle somna om. Nu kommer hon leta tutte på mig idag också- Inatt ska David sova med Louise har han sagt. HAn kommer nog vara vaknen hela natten, han är inte van att någon annan styr, och han kommer nog inte våga sov för han tror inte att han hör henne då. Själv tänkte jag ligga soffa.
Känner mig mycket missnöjd med natten. Skönt iallafall just nu är tuttarna lika stora och ganska mjuka.

Faan vad ont i halsen jag har!!!

Idag är det min tur att vittna i rättegången om stattbranden igen. Jippi ännu en gång ska jag behöva se människan som förstörde så vanisnnig mycket för väldigt många.

Tredje amningsfria dagen

Jag har fått Louise att dricka ur flaska båda gångerna hon blivit trött idag. En gång ersättning och en gång välling. Tricket var att först ge henne smaken med medicinspruta(skulle behöve fler sånna!) sen ge henne flaskan och klämma den upp i gommen. Nu vill jag nog inte förstöra denna sugteknik hon lärt sig idag med amning i natt. Så jag ska gå och köpa tetror med ersättning, det kan jag ge henne utan att behöva gå upp. Dyrt men tillfälligt. Hur det ska gå med mina tuttar är en annan fråga.

Jag är så stolt över min lilla dotter så jag tror jag spricker! Spricker gör också mitt vänstra bröst!
Eftersom min blogg är så öppen och ärlig så viker jag nu ut mig helt och visar:


Andra natten

Ingen vidare natt. Orkade inte försöka. Ammade en hel del. 4 gånger. Louise vaknade jätte tidigt sen 5.30, då ville jag inte ge bröstet. Hade jag gjort det hade hon somnat om. MEn hon var vaken 3,5 timma i stället och sov sen nästan 2 timmar. Jag hade feberfrossa inatt och är nu tokförkyld med alla äckligheter som ingår. David jobbar kväll. Toppen! Amanda skulle vara här senare och sällskapa men hon vill nog inte komma när hon får veta att jag är dålig. Kommer bli en lång dag!

Första natten

Sluta amma natt 1: Somnar ca 21 efter lite gråt, sång och vaggande med både mamma och pappa
Vaknar en gång och somnar om hos mig. Sen vid 23.30-tiden vaknade hon och då fick hon ammas. Massor åt hon. Sen sov hon till strax före 02, då var vi uppe ca två timmat och provade med sång smek och vaggande.  Tllsist ammade jag. Alltså två gånger! Istället för dom vanliga 4-10.000gånger som brukade vara. Fick sova br på morgonen först var hon med david som sövde om henne och sen sov hon till 9.30 och då gick vi upp för brakfrukost! Inget drickande ur flaska ännu- Går inte. Vi ger henne vatten med medicinspruta.
Om jag har ont i tuttarna? OJA!

Operation: Sluta amma!!!

Operation sluta amma Louise har börjat!

Dag 1: Inte amma på hela dagen, endast när hon vaknar på natten och när jag nattar på kvällen.
So far, so good! Hon har käkat en stooor portion gröt och somnat nyss med David till lite musik och vaggande.
Jag har en helt vanlig bh på mig!!! Härligt!

Jag vet, jag sa att vi skulle ta tag i nätterna i helgen. Men det kändes för tufft, för hårt. Nu gör vi så här istället!
Hon får magdroppar och plommonpuré för att hjälpa magen jobba. Hoppas det går bra nu restan av dagen!

Vi ska ut och fika på stan och köpa en klädhängare till Louise!
Jag är så stolt över Louise just nu, vid den här tiden brukar hon ha tuttat två-tre gånger ibland.
Tricket är att jag håller mig undan när David hjälper henne sova.

Vem vet, kanske kämpar vi på med natten senare också???
Lite tidigt att sluta helt maybe. Men jag ska ju snart börja jobba..tiden springer i väg!!!


All the way baby!


Louise älskar L-K!!!
Hon har väl föresten inget val?


Ovän med kameran?


Näää, vill inte vara på bild idag!!!

Sötast på jorden som vanligt!

Idag har vi varit ute och träffat mamma Janna och lilla söta Maria. Mycket trevligt att prata och fika paj. Snacka lite blöja, tutte, sova och annat som snurrar i huvudet på oss nya mammor och som inte vanliga dödliga förstår sig på. Fredag ska vi hänga med på sångstund. Är nog mycket mer passande för Louise än massage!

Nä, jag ska ta plats i köket! Ska laga en god och lyxig pasta! Har också köpt lyxpraliner på hemköp till oss. Idag har Louise köpt ett alla hjärtansdag paket till sin far. Hoppas han blir glad ;-p


Föräldraledigheten

Känner att det här med att skriva blogg inte riktigt behövs dagligen.
Ni vet ju vad som händer...det blir mest gnäll om hur trött jag är.
Jag kanske ska börja söndags blogga? Ta hela veckan i ett svep. Eller kanska två gånger i veckan är mer lagom.
Då kan ni som läser hänga med och se vad som händer med Louise iallafall!
Vilka dagar ska jag blogga på? Söndag och onsdag?

På fredag-lördag natt ska vi sluta nattamma helt. Bara sådär, helt rakt av. Önska oss gärna lycka till. Det lär behövas. Vi kommer nog bli osams, bråka och gråta, vilja ge upp. Usch.

Kan ni fatta att om 2,5 månad ska jag troligen böja jobba. David ska vara pappaledig från 1/5, Louise ska klara sig utan mammis då. Vara tutt-fri 100%, tycka att pappas tröast är lika bra som mammas tröst. Dom två kommer behöva mer tid tillsammans innan dess. Bäst jag går bort ofta ;-P. Just nu är det 1,5 timma jag går. David måste börja ta mer beslut, han frågar oftast mig vad hon ska ha för kläder, pyjamas, vilken gröt och hur mycket och så vidare, men så blir det ju så klart. Om några månader kanske jag frågar honom. Hoppas det...Jag tror det blir tuffare än vad man tror att lämna över föräldraledigheten. Det kommer nog vara hemskt.....vi kommer separera! Nej....men fy fan vad utmanande. 
Jag vill inte bli en mammabitch som helatiden vill veta vad, hur och när dom gör. Sån vill jag verkligen inte vara. Usch! Jag behöver nog också träna på att låta som vara själva. Måste verkligen börja trappa ner amningen nu. MEN DET ÄR JU SÅ SVÅRT!!! Åh!!! Hjälp oss!




Strängnäs idag

Min bebis ligger och skriker. Ska somna själv. Hon är inte snorig längre så nu kör jag på. David har en ny mobil så han är "borta" ikväll, och imorgon ska han på hockey och måndag jobba så jag kan inte vänta med Louise för det. Vi har varit till mamma idag på mat och sett en match med Oliver. Louises första hockey. Hon orkade en kvart sen blev hon hungrig och somnade på det. La upp henne på ett bord i kiosken där fick hon jäsa en stund. Gulligt. Nu vill jag bara bli av med den här dagen och komma vidare...är besatt av planering. Vi ska KANSKE på fika imorgon, jag ska KANSKE få träna imorgon....jag blir helt galen av detta! AAAAhhh!!!!!!!!!

Långfredag

Idag är vi bara hemma och tråkar. Jag är trött och trist. Vi hoppar hoppgunga, går i gåstol, opererar tuggleksaker, äter pekböcker och morotspuré, lyssnar på musik och dansar, gäspar och tvättar, dammsuger och längtar till gymmet...

Ny vagn?


Ta den här och kör mig i istället, mamma!



Vackraste flickan på jorden!

Babymassage i grupp

Idag var vi uppe 07.20 och klädde på oss, åt frukost och grejsade. Sen gick vi till bvc till 10 för babymassage i grupp. Det var värdelöst. Louise ville inte vara still en sekund, det hade jag ju kunnat ana. Föräldrarna var från en annn grupp än den jag var med i under graviditeten. Jag smyglyssnade när dom satt och pratade om sina bebisars sovrutiner. Jag sa ingenting. Jag tillhör den gruppen som skulle känna mig som en ny människa om jag fick sova tre timmar i sträck eller om Louise bara vaknade 4 gånger på en natt. Då är det sådär att höra på om hur deras barn somnar tidigt på kvällen och bara vaknar en gång, sen sover middag i en hel timma på dagan, två-tre gånger. Speciellt när dom klagar på det. Jag pratade inget med dom andra mammorna. Känndes som dom tittade på mig med värsta ilskna blickarna. Mamman med den vilda babyn passar inte i grupp.

Efter bvc fikade vi med Mimmi. Vagnåkandet gick skapligt idag, jag är nöjd. Sista biten hem var hon vansinnig men då hade hon suttit i typ en kvart-tjugominuter nöjd också!

Hemma och inne

Inte mycket på gång idag. Mamma kommer om ett tag. Skulle ha tränat då men vill inte lämna Louise hon är så mammig just nu. Måste träffa mormor sin lite oftare tror jag nog! Louise leker på golvet. Hon börjar bli farlig.






Grattis Oliver på 14års dagen!



Varför bor vi inte i ett hus?

folköl 6-pack x 4 = 140kr
cola zero 4st = 72kr
snax 2 påsar= 44kr
vin två fl= 160kr
frukt 1kg= 25kr (jag äter 3 frukter om dagen, lite väl många)
snus 4st= 140kr
onico 1st= 35kr
ost 2pkt= 40kr
kex 1 pkt= 10kr
smågodis 250g 20kr
kaffe på stan 2=50kr
lunch ute=75kr
hämtmat= 140kr
876kr

Detta är alltså per vecka!!!
Kanske mer/mindre av vissa, detta är ungefär. Max priser också, det blir mindra ibland men nu ska jag vara riktigt ärlig!
Önskar att David och jag kunde påbörja projekt spara så mycket vi kan!!!
Tror ni han är intresserad? It takes two...
Finns ännu mer vi kan spara ner på i mat kostnader. Vår halvårs konsumtion på ica 25.000kr. Och vi handlar ju även på willys, coop och rusta. Han kommer bara berätta för mig att jag inte behöver träningskort...
Men jag påstår inte att han är den enda boven i detta heller...jag är skyldig också!




Shopping och café

Idag skulle Malin som vanligt tisdagar ta Louise ett tag för att jag gymmar. Men sprutor igår och grinig bebis...ville inte lämna pluttan denna dag. Istället gick vi ut på stan tillsammans. Louise behövde ju nya strumpor! Lite mer kläder än så blidde det ju dåra som vanligt. Men det är bra att fylla på i stl 74, helt plötsligt växer hon ju i det och vi har faktiskt inte så mycket...
Sen var vi till Tingsgården och där passade hon på att  sova middag. David jobbar kväll. När han slutar ska vi äta västerbottencrepes och mysa en stund. Det gör vi oftast om han jobbat kväll. Jag har ju börjat lägga mig 21 men ligger alltid vaken till efter midnatt iallafall så jag kan lika gärna vara uppe och umgås. Jag mår inte bra av att ligga vaken och tänka. Älta. Sjuka tankar jag tänker efter ett par timmar. Inatt har det varit väldigt jobbigt. Jag har sånna insomningsbesvär. Det han jag haft sedan jag var liten, men kombinationen bebis som vaknar minst var 1,5 timma och svårt att somna är kass.  

Självklart bärandes på Louise. Men vagnen är ju bra till att ha....dra påsar, skötväska och sånt...=)

Lunch luren!

Morgan var med och åt på Tingsgården

Louise fikar majskrokar såklart!

Nyshoppat

Ränner runt hemma i gåstolen.


Bajs!

Massor av bajs i hela hallen ikväll. Usch! Äckliga unge å bajja när man inte har blöja på sig!
Ner i badet med både mig och henne efter. Fy faan! Faktiskt. Ingen repris på det tack!!!
 Här ligger lilla jag å bajsar ner mattan!



Vikt/längd

Bvc besök idag! 65.5cm lång (!) och 7775gram tung! Stora tjejen!!!

Vi har varit på brunch på Kaka. Gott men svindyrt! 85 kr för en sallad sen ska man betala dricka och kaffet också.
David är ledig idag. Tog en sväng förbi Claes Ohlson på vägen hem.
Jag ska smita till friskis när pluttan somnar. Om hon somnar. Får se. Egentligen är jag för trött men så har jag ställt in för många pass nu. Det lär knappast få mig att må dåligt av att träna.
Jag är grinig just nu...Men håller mig på gott humör för babyns skull. Hon tycker inte om när mamma är tjurig. Såklart. Tydligen är det inte pinsamt att beställa in starköl kl 11 på dagen till frukost när man är ute med sin bebis men pinsamt att gå och sjunga högt för barnet när man vill trösta och underhålla i vagnen. Inga namn nämnda.
Vi har fått lita mer kött på benen efter bvc besöket, jätta bra att david kunde komma med. Nu har vi ett datum att sikta på då vi ska börja kämpa bort natt amningen. Och dagamningen. Jag ska ju kanske jobba i april...då kan jag inte amma hela nätterna...Det bästa var att bvc-sköterskan sa att david borde ta nätterna då. Det var exakt därför jag ville ha med honom. Men jag kan inte ta initiativ åt någon annan....vi har en ond cirkel att bryta här hemma. Och det kommer bli kämpigt för alla tre!

RSS 2.0