Några rader med gnäll

Vi hann tvätta ganska mycket, mamma sprang upp och ner för trapporna och svettades, mellan tvättstugebesöken dammsög hon soffan och sängen och hela lägenheten. Nu är det inget damm på listerna längre.
Oliver vart kvar här, han ser på film med David nu, som är VAKEN! Klockar som är så mycket...
Vi har grillat entrecote som jag tyckte var oätbar, jag åt en tugga och tyckte det smakade illa. David och Oliver åt så det var nog bara fel på min smak. Jag var nere på stan några timmar och träffade Yasmine, det är synd att vi ses så sällan. Drack en jätte god fruktdrink på Grappa och beställde varsinn efterrätt sen latte på Waynes.  
I natt får jag sova med snarkmannen bredvid mig, hoppas man får lite sömn iallafall. Får väl passa på att gosa lite när vi endå delar säng. Jag är helt färdig ikväll, har nyss haft ett utbrott över disken. Jag exploderade när jag stod där och skrubbade. Det lixom "brinner" i ryggen och ilar från höfterna till knäna. Magen är utspäng till max, den spänner så det gör ont och lillan där inne vill bara vicka på rumpan och sprattla med föttterna, det gör ont, ont, ont. Tror jag ska operera bort halva revbenet innan vi skaffar syskon till denna. Mitt nya jag som gnällspik, känns ovant att klaga så här mycket kanske klagar jag otillåtet mycket? Jag känner hur det trycker på neråt nu, och uppåt...och åt sidan...Du ska neråt, ingen annanstans!!!


Kommentarer
Postat av: karro

när är lillan planerad att komma? :)

2009-07-29 @ 01:39:38
URL: http://creativestudio.blogg.se/
Postat av: Kim

Lillan är beräknad 22/8, så hon får gärna komma redan nu om hon vill.

2009-07-29 @ 10:29:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0