Nya vanor NU!

Jag har haft en jätte bra natt igen! Somnade strax efter midnatt och sov till 07, vaknade en del gånger men somnade om ganska snabbt efter varje toabesök/kylskåpsbesök. Fick natthunger, brukar få det om jag inte kvällsfikar. Men oftast räcker det med ett glas yoghurt. Klockan 07 vaknade jag av av David dundrade omkring utanför, han har sovit på soffan inatt igen. En försovning till idag såklart. Tycker inte om att se honom stressa iväg. Han är så van att jag är vaken och sparkar upp honom. Men not today. Han hann iväg i tid till bussen iallafall, men han kommer nog vara hängig idag.
Denna försövning fick mig att börja tänka på våra (mest Davids) dåliga vanor och inser att vi behöver förändra oss lite här. Jag gillar att ha rutiner, jag tror att David också skulle trivas med att ha betydligt fler sånna än vad vi har nu. Vi lever väldigt slappt kan man säga, och unnar oss slöseri. Veckohandling är akutbehov som skulle ordna så att fler dåliga vanor tas bort. Middagsplanering ska vi ha och en dag i veckan ska vi handla. Då blir det inte fler påsar chips och fler 6-pack och läsk. Vi handlar dagligen nu. Jag köper inte hem så farligt mer onödigheter men mr.DJ kommer inte hem från affären utan folköl, läsk, snax, dyr salami och sånt. Tänk vad pengar vi kan spara! Jag är iof rätt bra på att komma hem med påsar från hm, kicks, åhlens och rodda upp med dyra hudkrämer och duschlyx. Fast min dyra duschkräm kostar inte mer än oliverna som David öppnar och äter några av sen somnar ifån och jag slänger nästa dag. Jag lästa en artikel om avfall här om kvällen och ville nästan gråta över tanken på hur många kilo/vecka man slänger i soporna.
Det är mycker jag tänker på nu, men det händer inte mycket. Min "Göra innan bebis kommer-lista" är klar och blev inte så jätte lång men det är tidskvävande som står på den, såklart det är därför jag vill ha detta nygjort när bebbe är här.
Jag provade mitt nya härlige rengöringsmedel igårkväll iallafall och det vad nice, doften är tyvärr inte så ihållig. Doftkrus och doftpåsar? Fast ska det lukta så mycket sånt här ner bebin bor här? Maybe not. Igår hade jag skapliga förvärkar innan jag la mig. Aj, aj. Kan jag inte få föda nu? Vi är här ute och väntar på dig, älskling. Vi längtar och vill träffa dig. Tänk att plocka upp det varma lilla knytet i famnen och bara sitta och gosa, sjunga visor och prata. Iställen för att trumma på magen och ropa -hallå, där inne vad gör du??!!!
Mindre än en månad till BF nu. Jag har redan ätit frukost, före 08 idag mot mit vanliga ca 13. Vad ska jag göra hela förmiddagen istället för att försöka sova? Jag ska krypa ner och se på tv, göra lite mer o'boy. Kanske, kanske göra lite nytta men i så fall bler det till eftermiddagen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0