Namn till babyn?

Åh vad jag är glad idag!
Vi har hämtat vagnen och det kunde inte kännas bättre! Den är så fin och jag är så glad! Köpte en skötväska också. Svart brio så den passar vagnen och andra tillbehör. Nu är det bara åkpåse till vintern kvar att köpa men den får gå på önskelistan. Spanade in allt vad vi vill ha så jag vet precis vad vi önskar oss. Köpte en flaska, en bitring, myggnät och regnskydd också. Och en sötsnutte filt. Babyn har varit super aktiv de senaste två dygnen, tror den känner att jag är glad. Eller så är det något med vädret. Tycker det ska bli härligt att dra lillen i vagnen istället för i magen snart.
Det gick jätte bra att ta upp den för trapporna. Liggliften är lätt att bära. Utan baby i iaf. Chassit var överaskande enkelt att hantera och lyfta. Brio Joyful!

Storhandling på ICAmaxi efter babyproffsen. Det är verkligen kanon där. Vi har smockfullt i frysen nu! Känns bra det, så behöver vi inte handla så ofta första tiden efter förlossningen. Har t.o.m två paket newborn blöjor, badolja och salva hemma. Fyra paket tvättmedel, fisk, kycklng m.m. Svärfar bjöd på tunnbrödrullar innan hemfärd. Så nu sitter vi här hemma och är glada, mätta och färdiga för att välkomna bebis! Bara typ 7 veckor kvar nu då...att sitta och titta på vagnen och alla andra saker. Jag tycker 40v är lite väl många veckor. Eller kanske inte med tanke på vad som händer där inne. Men jag tycket längtan är jobbigt stor nu.

Igår kväll kom vi tillbaka till namnsnacket. Alla tips är välkomna. Jag försöker få David att gilla namnet Klas men det går inte. Han föreslår Lea och Loke, funkar inte alls för mig. Tror vi vet vad en eventuell flicka ska få för namn. Har två det är bra att ha alternativ. Ett pojknamn är klart. Sen vill man ju ha två mellannamn också så vi får ha namnsdagsfika ofta.

David sitter med en stor bit brieost framförsig. Chips och öl. Undrar vem som har cravings här egentligen, inte jag iaf.
6kg är normalt för en pappa att gå upp under grav, så han får väl ha lite cravings då. Synd bara att man inte får smaka på brien, eller ölet. Ska väl ta en nektarin och ett glas vatten och sätta mig hos honom strax. Bara känna lite till på vagnen först. Hoppas det inte åskar mer nu. Jag blir jätte rädd. Det är nytt. Har aldrig varit rädd förut.



   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0