Bebis gick ut.

Okej...min bebis har gått ut med sin pappa. Första gången. Mamma vill kräkas och har ont i magen. Med andra ord är detta väldigt nyttigt för mig...och för david. på tiden att dom går ut själva. Dom har mammas mjölk med sig i en flaska. Känner för att hälla i mig kaffe oh röka ett paket cigg, jag är så jävla nervös! Känner mig nästan dum. David tycker nog att jag var lite jobbig och dum som var nervös. Jag sa att han inte skulle bry sig om det. Om han är trygg och lugn blir Louise det så kan jag vara här hemma hur nervig jag vill utan att det stör dom. Klart han kommer hem om hon skulle må dåligt ju! Bebisarna sover sött i vagnarna och papporna trampar på. Fast när dom gick gapskrek Louise i selen. Så gjorde hon nog bara för att reta mig.

Nu ringde han och sa att dom kommer hem. 30 minuter. Hon skrek i telefonen. Nej nej nej det fick inte bli såhär. Det skulle gå jätte bra. nu kommer David inte gå ut med henne på länge.

Kommentarer
Postat av: Elle

hahaha! Det va ju ändå bra med 30 minuter! Blir nog lättare när hon blir lite större. Pappa får vara lite sekundär nu, mamma bäst helt enkelt.

2009-11-01 @ 12:50:29
Postat av: Isabel

My God vad jag är säker på att jag kommer känna EXAKT lika dant som du. "Vadå? Ska pappa Max gå ut själv med baby? Näe... ni skämtar? Pappan ensam med min - MIN - bebis. Det går inte... eller... va?" ;-)

2009-11-01 @ 17:04:11
URL: http://isabelwaland.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0