Mycket skit...

Jävla skit natt, Jävla skit morgon och jävla skit tjaffs och jävla skit tårar!
Om det är någonstans missförstånd fyller vardagen så är det här. Imorse hade jag ännu en gång kunnat slå David gul och blå. Tur för honom att han kunde åka till jobbet och slippa sin tjatiga ältiga bitch till sambo. Onödigt skit med stor betydelse? Jag vill inte ha tvn på när vi äter, jag vill prata med David. Han sitter och glor i tvn på samma repris av simpsons som han sett 17 gånger medans jag pratar med väggen...Jag kan inte minnas att man blev så sliten av att jobba? Jag byter bajsblöjor på Louise eftersom han, som gärna vill göra det(?), vill se klart avsnittet först...Han laddar en playlist med tv för hela kvällen det första han gör när han kommer hem. Jag är så trött på detta jag tycker det är trist....men jag ammar ju i soffan och det innebär tydligen att jag vill se tv hela tiden. Jag skulle verkligen vilja se David göra något hemma efter jobbet ibland. Idag bad jag honom boka en tvätttid i källaren för vi behöver tvätta lite stora grejer (soffkuddarna som är fulla med hårvax och matos lukt) Ok när vill du ha den? frågar han. Ta när du vill för det är DU som ska tvätta sa jag. Ok, hoppas det finns kvar på söndag då. (Jobbar tills fredag och behöver ju en vilodag framför tvn på lördag) På söndag går inte för vi ska ha gäster sa jag, du kanske kan ta det efter jobbet någon kväll?
SUCK!!! Imorgon 19-21 ska han gå upp och ner för trapporna med soff överdrag och kuddar. Vad ska vi göra när det inte går att sitta i soffan mellan maskinerna? Vi snackade också julgran. Jag vill inte ha det i år. Dels för att vi slängde den vid flytten och inte har råd med en ny och dels för att jag tycker det är så mycket att hålla reda på här iallafall. Vi ska inte ens vara här på jul. Detta innebär att jag är dum mot Louise som får växa upp (spender sin första jul) utan gran och låter inte David dekorera någonting hemma någonsin (Kan ju undra varför vi har två fula palmer och ikeas mest sålda vitrin med blå spotlights). Vi kom överens om en mindre gran på en plats jag valt och bara rödakulor. (Annars kunde han tänka sig att dekorera palmen sa han då började jag gråta) Adventsstjärnor och julgardiner tycker han är onödigt med gran ska man ha. Detta började med att han frågade om jag skulle gå ut på ballkongen och sätta upp belysningen som vi köpte igår senare idag och jag undrade hur han hade tänkt att det skulle funka att jag höll på med det när Louise är så hängig(gnällig som tusan har hon varit sen igår). Nu ska vi inte sätta upp den förns efter lucia eftersom jag inte vill ha gran innan lucia. Jag tycker ballkongbelysning är vinterpynt och gran julpynt men skitsamma. Mina stjärnor kommer iallafall upp till advent. En hel del annat hann vi diskutera också. Jag mår inte så bra nu och är i snyftläge. Finns så mycket jag vill prata med David om som alltid kommer upp såhär...om vi bara kunde sitta och prata när vi äter middag, eller en stund på kvällen istället så skulle vi slippa ganska många missförstånd och överdrivna gräl. Men då skulle han väl inte orka med jobbet....
Plockade lite här i vardagsrummet tidigare..hittade 14 lottkuponger som skräpar...sånt får det att koka ännu mer i mig. Som sagt tur att han är och jobbar så Louise slipper ha en mamma och pappa som grälar för jag är så förbannad att tårarna sprutar (inte så kul för henne det heller, men hon sover och jag kan inte hjälpa det). Jag vill inte leva en vardag(kvällarna) som jag inte trivs med, jag vill inte vara tacksam för att David tar sig tid fem minuter att prata om dop, julklappar, middagsplanering, Louise eller annat fast nya familyguy har kommit. Vill inte att det ska kännas som han gör en uppoffring när han tar disken. Jag vill inte be honom slå av tvn och vara med Louise när hon är på lekhumör. Jag vill inte att vi ska ha så fjantiga diskutioner som om när man tömmer diskstället innan man diskat eller när man bara fyller på. (Jag har bett honom tömma diskstället innan han diskar nytt det innebär att jag vill ha blöt disk i skåpen fast den stått på tork sen kvällen innan) SNÄLLA MÄNNISKA SLÄPP TVN!!! Vi lever vårat liv framför tvn!!! SNÄLLA!!! Vi har våra bra stunder också, och JO jag älskar David, kanske är jag dålig på att uppskatta honom, för egocentrerad, för krävande...men jag önskar faktiskt att jag kunde hoppa i i tvn och prata med honom ibland...HAn försöker alltid få mig att inse att tv är enda alternativer genom att när Louise är som gnälligast fråga om jag vll gå ut och gå. Vad ska vi göra då, frågar han alltid. Prata lite...en stund varje dag. Stänga av tvn och se vad som händer. Hur nyttigt kan det vara för Louise att hela tiden ha tvljud bakom? Att sitta i babysittern och titta upp på pappa i soffan och dela uppmärksamheten med en apparat. Helt ärligt, David är TVsjuk. SÅ får jag höra att detta är mitt fel eftersom tvn brukar stå på när han kommer hem...det är sant för jag brukar sitta och amma framför den...det är därför David är som han är, för att jag på eftrmiddagen ammar framför tvn. Bäst jag slutar göra det då!!!

Kommentarer
Postat av: Jessica

Min kille är exakt likadan, jag tror han skulle ta livet av sig om vår tv gick sönder. Han kallar det avkoppling, och det är vid den han spenderar all sin tid. När han inte jobbar såklart, om du hittar något botemedel. tell me about it ;)

2009-11-11 @ 20:32:05
URL: http://jlethin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0