Louise och Malin

Nu har vi helg. David är ledig idag och vi hade myskväll igår. Louise och jag ska på sång strax och David har dragit ut på en fisketur. Perfekt, alla tre gör något vi gillar.

Vi firade lite igår. Firade Statt. Vi får inte tillbaka det vi hade, våra jobb och restaurangen. Men hotellet ska öppna och det är värt att firas. Självklart! Malin kom och tog Louise en sväng medans jag gick och handlade vitt vin, räkor, bröd, aioli och grejs. Sen åt jag och David själva när Louise sov. Jätte mysigt. Och gott. Jag köpte en sån där miniflaska med vin till Malin också. Tyckte det var på tiden att jag visar lite mer tacksamhet över att hon är med oss så mycket. Fast jag tror hon älskar att komma hit. Det skulle jag vara om jag var hon. Den glädjen Louise visar varje gång vi går ner till porten och hämtar Malin är enorm. Hela kroppen sprätter och hon gör glädje tjut när hon ser sin moster genom fönstret. Nästan så jag tappar henne i golvet. Sen fnittrar hon och tjuter hela trapporna upp och blir ivrig över att få hoppa över till Malin. Det är underbart. Vi är bortskämda som har henne. Jag längtar tills jag får vara moster till hennes barn.

Igår pratade jag med mamma. Vi ska åka till mormor valborgshelgen. Det känns bra. Det var absolut för länge sedan vi sågs sist.

Nu måste jag fräscha till mig lite.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0